Η ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Τρόποι και συμβουλές για να μάθω να φτιάχνω τα καλλυντικά μου και τα γιατροσόφια μου!

Printfriendly

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Πατάτες φούρνου καρμπονάρα



ΥΛΙΚΑ



5 ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΧΙ ΛΥΩΜΕΝΕΣ
1 ΜΙΚΡΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΛΙΓΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
5 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ
5 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ ΝΤΑΚ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΑΤΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΟΥΡΠΑΚ
ΡΕΓΓΑΤΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με το κουταλάκι βγάζουμε το εσωτερικό της πατάτας (αφού τις έχουμε  βράσει πρώτα... )Βάζουμε στο μπλέντερ την ψύχα της πατάτας,την καπνιστή γαλοπούλα,το μπέικον,την κρέμα γάλακτος,μαιντανό,λυωμένο βούτυρο,αμύγδαλο,αλάτι πιπέρι και λίγο ρεγγάτο
Τα κάνουμε μια ομοιόμορφη μους και γεμίζουμε τις πατάτες βάζοντας ενδιάμεσα κομματάκια ζαμπονάκι DAK και από πάνω ρίχνουμε τυράκι ρεγγάτο για να κάνει μια ελαφριά κρούστα.
Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!!!!
Μαρία Ντινόρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου