Η ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Τρόποι και συμβουλές για να μάθω να φτιάχνω τα καλλυντικά μου και τα γιατροσόφια μου!

Printfriendly

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΤΥΡΟΨΩΜΟ Η ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ


Υλικά:


  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1½ κούπα χλιαρό νερό
  • Αλάτι
  • 1/2 κιλό φέτα σε τρίμματα
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη εύπλαστη,την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και την αφήνουμε για 20 λεπτά.
Παίρνουμε κομμάτια ζύμης στο μέγεθος που θέλουμε και ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια με τον πλάστη μας,ρίχνουμε φέτα και κλείνουμε το φύλλο μας,το ξαναζυμώνουμε με τον πλάστη για να γίνει πιτούλα και μετα το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει κι απ τις δυο μεριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου